Apple high as fuck

Én tényleg vártam, mire költi majd az Apple a 137 milliárd dollárját. Elképzeltem, milyen technológiákat lehet kifejleszteni akkor, ha a kutatás-fejlesztés ennyi pénzből gazdálkodhat. Vagy mekkora cégeket lehet felvásárolni, beolvasztva az Apple-be, hogy miként lehet megváltoztatni a versenyt egy ilyen bankszámlával.

Aztán kiderült, nem készülnek a világon semmire. Nem tudták, nem tudják mire költeni. Peter Oppenheimer ezt nyíltan meg is mondta korábban. Szeretnék elkölteni, de nem megy.

Most meg látom, hogy

1. Az Apple újra osztalékot fizetett, 2,77 milliárd dollárt. Ez csak egy szelete annak a 100 milliárd dollárnak, amit az Apple osztalékkal és visszavásárlási programokkal három év alatt elpattint a befektetők felé

2. Mindenki az Apple sajátrészvény-visszavásárlási programjának növelését erőlteti, az RBC elemzői, Carl Csak Egy Kávét Icahn, ez még 60 milliárddal dobhatja meg az erre fordított összeget a mostani pletykák szerint

Egy pillanatra felejtsük el a piaci érdekeket, a befektetői bizalmat és a politikai korrektséget. Most tényleg ennyire futotta?

pouring-money-into-it.jpg

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!

via Appleblog http://appleblog.blog.hu/2013/08/19/apple_high_as_fuck

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s